Chokoladekage Forberedelse 5 min. Ca. 1 min 30 sek. ved 600 watt Ca. 8 min. ved 900 watt Hviletid: 15 min. Høj position INGREDIENSER: 1-2 PORTIONER 60 g kiks 270 g chokolade 150 g smør 3 æg 90 g/ 1 dl sukker 105 g/ 1,5 dl mel FREMGANGSMÅDE: 1. Knus kiksene til krummer og fyld dem i renden i MicroPro Grill. 2. Skær chokoladen og smørret i mindre stykker og smelt det (i MicroCook kande 1 l) i ca. 1 min. og 30 sek. ved 600 watt og rør rundt (med Dejskraber). Tilbered yderligere, hvis massen ikke er helt smeltet, i 30 sek. af gangen ved 600 watt. 3. Pisk æg og sukker sammen (Piskeris) i en skål (Junior Røreskål 3 l). Tilsæt mel og rør sammen. Tilsæt den smeltede chokolade under omrøring og rør rundt, indtil massen er glat og ensartet. 4. Fordel dejen i midten af MicroPro Grill og tilbered i mikrobølgeovnen i ca. 8 min. ved 900 watt med låget i høj position. 5. Lad kagen hvile i ca. 15 min. med låget på, tag derefter låget af og lad den afkøle til den kun lige er lun. 6. Tag kagen ud af MicroPro Grill. Server straks med eksempelvis vaniljeis og hindbærcoulis. Tip mkHaevmnriesedfdduluyerdetdfeodemnrunedicntueerudærktesookkbnkgåasersgeirseetetr.tenvindeesre,n
Share
Print
Download PDF file
Build your own flipbook
Cookie policy